Karşınızda daha geniş ekranlı ve daha güçlü yeni Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A Serisi’nin yeni üyesi Galaxy Tab A8, eğlenceden hibrit öğrenmeye günlük rutinlerinizi en iyi şekilde yapmanızı sağlayacak. 

Samsung Electronicsbugüne kadarki en gelişmiş ve güçlü Galaxy Tab A Serisi cihazı olan Galaxy Tab A8’i piyasaya sundu. Etkileyici bir ekrana sahip olan Galaxy Tab A8, güç ve performansı ince ve hafif bir tasarımda sunarken kullanıcıların öğrenme, eğlence, bağlantı ve daha fazlası için her zaman hazır olmalarını sağlıyor. Diğer Galaxy cihazlarıyla kusursuz bir biçimde eşleşirken kullanıcıların hem günlük yaşamına hem de bütçesine hitap edecek sürükleyici bir mobil deneyim sunuyor. 

Samsung Electronics MX (Mobil eXperience) Global Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Matthew Leem şunları söyledi: “Uzaktan çalışmanın ve öğrenmenin artık norm haline geldiği günümüzde tabletler pek çok kişi için vazgeçilmez bir cihaz haline geldi. Hem evde hem de hareket halindeyken çevrimiçi olarak yaptığımız her şeyde daha fazlasını elde etme konusunda tabletler mükemmel birer araç. Görüntülü konuşma, çevrimiçi dersler, oyun ve içerik izlemede kullanıcıların artan bir biçimde tabletlere yöneldiğinin farkındayız. Galaxy Tab A8'e bağlantıyı yeni bir düzeye taşımak için yeni ve mükemmel özellikler ekledik."

Görmeyi ve yapmayı istediğiniz her şey daha da iyileştirildi

Galaxy Tab A8 deneyimi, Samsung'un Tab S Serisi kullanıcılarının alışkın olduğu özel tablet tasarımı ve dokusuyla başlıyor. Hafif yapısı ve dikkat çeken incelikte çerçevesiyle, daha geniş ve 16:10 en boy oranına sahip 10,5 inç ekrana sahip bu tablet, önceki tablet modellerine göre çok daha sürükleyici bir izleme deneyimi sağlayan yüzde 80’lik ekran gövde oranı ile geliyor. En sevdiğiniz diziyi izlerken arkadaşlarınızla oyun oynarken ya da ailenizle görüntülü konuşurken Galaxy Tab A8'in Dolby Atmos® özellikli dörtlü hoparlörünün sunduğu eşsiz detaylar, derinlik ve gerçekçilik sayesinde tabletiniz zengin bir ses ortamı oluşturuyor.

Galaxy Tab A8 aynı zamanda iki aylık ücretsiz YouTube Premium hediyesiyle en sevdiğiniz videoları kesintisiz, arka planda, çevrimdışı ve reklamsız olarak izleyebilmenizi sağlıyor.

Galaxy Tab A8, muhteşem ekranının yanında, Samsung'un Tab A Serisi deneyimine daha da yüksek güç ve performans katıyor. Galaxy Tab A8'in CPU ve GPU'su, takılmalar yaşanmadan daha hızlı, daha akıcı bir performans sunmak üzere 10  oranında artırıldı. Galaxy Tab A8 ayrıca kullanıcıların kişisel tercihlerini karşılamak için 32 GB depolama seçeneği sunuyor. Bunun yanında 1 TB'e kadar alan elde etmek üzere genişletilebilir microSD kart özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Galaxy Tab A8 artık 3GB özelliğine sahip. 15 W'a kadar hızlı şarj özelliğine sahip 7.040 mAh piliyle artık şarj endişesi duymadan saatlerce yayın yapabileceksiniz.

Tüm Galaxy’ler gibi kullanışlı ve güvenli

Galaxy Tab A8, Galaxy'nin günlük hayatı her anlamda kolaylaştırmayı ve iyileştirmeyi hedefleyen açık cihaz ve ortak ekosistemi sayesinde daha fazla eğlence ve üretkenlik içeren bir deneyim sunuyor. Geçtiğimiz iki yıl boyunca tabletlerin hem iş hem de oyun amaçlı, daha iyi deneyimlere olanak sunabildiğine tanıklık ettik. Galaxy Tab A8, ebeveynlerin çocuklarına hem evde hem de dışarıda güvenli ve ilgi çekici bir öğrenme ortamı sağlayabilmesi için güçlü etkileşimli eğitim içeriklerinin yanı sıra kullanışlı ebeveyn kontrolleri de sunuyor. Kullanıcılar, cihaz kullanımı ve etkinliğine ilişkin kapsamlı bir rapora tek bir yerden anında erişerek ekran süresini belirleyebiliyor ve bir hafta boyunca ekran süresi vb. ile ilgili ilerlemeleri takip edebiliyor. Samsung'un küresel içerik ortaklarıyla iş birlikleri ve ana ekranı özelleştirmelerine olanak veren eğlenceli simgeler ve renk şemalarıyla eğlenceli ve kişiselleştirilmiş bir tablet deneyiminin keyfini artık çocuklar da çıkarabilecek.

Çoklu Aktif Pencere özelliğiyle daha basit ve güçlü çoklu görevler için ekranınızı bölerek iki uygulamayı yan yana kullanabilir, hatta bölünmüş ekrana bir açılır pencere de ekleyebilirsiniz. Derste bir yandan sınıf arkadaşlarınızla sohbet ederken aynı anda notlar alabilir, bir sunumu görüntüleyebilirsiniz. İnternette gezinirken bölünmüş bir ekran oluşturmak için mevcut pencerenizden bir bağlantıyı ekranın yan tarafınıza sürüklemeniz yeterli oluyor. Sürükle ve Böl özelliği, daha dinamik web taraması için ikinci bir tarayıcı penceresini otomatik olarak açıyor.

Galaxy Tab A8'in 8MP arka kamerası, 5MP ön kamerası ve yepyeni Ekran Kaydedici özelliğiyle öğrenciler, öğretmenler ve hatta oyuncular artık hiçbir şeyi kaçırmayacak. Öğretmeninizin veya dersin net ve ayrıntılı videolarını kaydedebilir, sesiniz ve ekranınızla kendinizi de sunum yaparken kaydedebilirsiniz. Bu özellik, önemli noktaların altını çizerken veya ekranda not alırken söylediklerinizle gördüklerinizi eşleştirmek için kendi yaptığınız açıklamaları da kaydetmenize olanak sağlarlayarak, derslerinize daha iyi odaklanmanıza ve daha iyi not anlamanıza yardımcı olacak. Galaxy Tab A8'inizden Galaxy akıllı telefonunuza geçiş yapmak istediğinizdeyse hızlı kopyala ve yapıştır özelliği sayesinde metinleri, web sayfalarını, görselleri vb. cihazlar arasında kolayca paylaşabilirsiniz.

Hepsinden önemlisi, kullanıcılar Galaxy Tab A8'in tüm özelliklerinden güvenle ve gönül rahatlığıyla faydalanabiliyor. Samsung'un çok katmanlı koruma sunan, alanında öncü Knox güvenlik platformu Galaxy Tab A8’de kullanılıyor. Yüz tanıma özelliği sayesinde yalnızca Galaxy Tab A8 kullanıcıları cihazlarına kolayca erişebiliyor. Çekirdek yazılımın sağladığı kesintisiz gerçek zamanlı korumayla dış tehditlerin cihaza erişmesini engelliyor.

 

Galaxy Tab A8 Gri, Gümüş ve Altın Pembe renk seçenekleriyle Aralık sonunda Avrupa’da, Ocak 2022’de ABD dâhil diğer bölgelerde satışa sunulacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı