I M G 20240210 W A0017

0679B1Dc Ba48 4Ddb B65E 51D2F83F01Fa

‘Başarır’ı kimse tanımıyor’ diyenlere inat bir karşılamanın olması Başarır’ı sevenleri ve parti tabanını mutlu etti.

Kalabalık konvoy nedeniyle 5 Km’lik yolu 2 saatte geçen Başarır’ın seçim otobüsü, binlerce partili ile Mezitli ilçe örgüt Binasına gelebildi. Açık hava mitingine dönüşen parti ziyaretinde Belediye Başkan adayları tanıtıldı.

P S X 20240210 182533

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHPden aday gösterilmeyen Neşet Tarhan’ı yol arkadaşı olarak kalabalığa lanse ederek ‘ Tarhan’ı içimize bekliyoruz’ dedi.

P S X 20240210 182614

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’de burada yaptığı konuşmada, Mezitli halkına güvendiğini, parti ayırımı yapmadan herkese eşit hizmet götüreceğini söyledi. Bu arada, Genel Merkezin seçim otobüsünün yanına MersinBüyükşehr  Belediye Başkanı ve adayı Vahap Seçer’in seçim otobüsü yanaştı. Kalabalık meraklı gözlerle otobüsünden Vahap Seçer’in inmesini beklerken hayal kırıklığına uğradı.

5C648348 F167 4610 8644 5Cd5108669Ad

P S X 20240210 182713

Gurup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ‘Seni içimizde görmek istiyoruz. Bugüne kadar verdiğin hizmetler için sana teşekkür ediyoruz. Gel başımızda ol, abilik yap’ diye çağrıda bulundu. Gurup Başkanvekili Başarır, ‘Bu seçimi Vahap Seçer Başkanımla, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını, Erdemliyi, Anamur’u, Silifkeyi, Mut’u Tarsus’u kazanacağı’ diye konuştu.

Bu arada kalabalık arasında bir kenara bırakılan Ali Mahir Başarır aleyhine yazılı çok sayıda dövizler ele geçirildi. eylemciler dövizlerin ortaya çıkmasıyla alanı kaçarak terk ettiler.

P S X 20240210 182803

Daha sonra, sataşma sözleriyle  toplantıyı proveke etmek isteyenleri alandaki partililer karga tulumba dışarı çıkardı. Başarır, İktidarı da eleştirdiği konuşmasını, kendisini yalnız bırakmayan ve liderler gibi karşılayan partililerine teşekkür ederek sonlandırdı.