Başkan Seçer, Şehitliği ziyaret etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla Arife Günü’nde Mersin Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehit aileleri ile bayramlaştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, diğer günlerde olduğu gibi Ramazan Bayramı süresince de hizmetlerin hiçbir aksama yaşanmadan devam edeceğini vurgulayan ve Bayram’daki hizmetler hakkında bilgi veren Seçer, “Toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olacak. Mezarlıkların temizliğini ve bakımını yaptık. Akbelen, Çiftlikköy ve Güneykent mezarlıklarımızın servisleri var” dedi. 

Dezavantajlı mahallelerde yaşayan çocukları da unutmadıklarını kaydeden Seçer, “Çocuklarımıza kumbaralar içerisinde şeker dağıtacağız. Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezimiz açık ve randevusuz ziyaretçi kabul ediyor. Yine Tarsus Doğa Parkı ve Tarsus Gençlik Kampımız da randevusuz hizmet verecek. Etkinlik ve Sanat Merkezlerimiz, Okuma Salonlarımız açık. Çocuklarımız Bayram süresi boyunca Okuma Salonlarımızdan faydalansınlar” diye konuştu.

Çevre illerden gelen ve hastanede hastası bulunan yurttaşlara hizmet veren Refakatçi Evi hizmetinin de Ramazan Bayramı’nda devam ettiğini, Refakatçi Evi’nin açık olduğunu ifade eden Seçer, Engelli Transfer araçları ile Evde Bakım Hizmetlerinin de devam edeceğinin altını çizdi. Seçer, “Tüm birimler hazır ve görev başındalar.  Vatandaşlarımız herhangi bir istek, talep, olumlu olumsuz arama ihtiyacında Alo 185 Teksin Çağrı Merkezi’ni kullansınlar, 7/24Mersinlilerin hizmetinde olacak” ifadelerine yer verdi.

Huzurlu bir Bayram temennisinde bulunan Seçer,“Bizim temel düsturumuz ve mottomuz birlik, beraberlik. Gerisi teferruat” dedi.