Mezitli şampiyonluk için kenetlendi

Büyük ölçüde BAL Ligi’ne çıkacak takımın belli olacağı ve tam bir derbi havasında geçmesi beklenen karşılaşmada Mezitli 33 Spor ile Mersin 33 FK kulüpleri kozlarını paylaşacak. Aynı puana sahip iki takımın zorlu mücadelesinde ikili averaj üstünlüğü elinde bulunan Mezitli 33 Spor, mutlu sona bir adım daha yakın görünüyor.

Deneyimli teknik adam Halil Karabulut nezaretinde çalışmalarını tam gaz sürdüren kırmızı beyazlı ekipte sakat bulunmazken, cezalı Oğuzhan, kıran kırana geçmesi beklenen karşılaşmada forma giyemeyecek.

Play-off müsabakalarında son haftaya girilmeden mutlu sona ulaşmayı arzuladıklarını kaydeden başarılı çalıştırıcı Karabulut, “Bize güvenenleri mahçup etmemek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Centilmence ve adilce bir maç olması tek dileğimiz. Sonuçta hak eden kazansın” dedi.

Mezitli’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in tam destek verdiği ve kulüp başkanı görevini yürüttüğü Mezitli 33 Spor’da futbolcuların idmanlardaki kazanma hırsı ve azmi yüzleri güldürürken, genç, dinamik ve sporsever Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, zorlu doksan dakika öncesi tüm oyunculara başarılar diledi.