Seydanlıoğlu; “Gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için buradayım”
Mersin’i karış karış gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen, dertlerine ortak olan ve fikir alışverişinde bulunan İYİ Parti Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Enes Seydanlıoğlu, milyonlarca genç seçmene seslenerek; “Sizin hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için buradayım” dedi.
14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına tam gaz devam eden İYİ Parti Mersin Milletvekili 2. Sıra Adayı Aydın Enes Seydanlıoğlu, gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor.
39 yaşındaki genç milletvekili adayı özellikle gençlerle yaptığı sohbetlerde, eşit fırsatlar ve haklar sunan, güven veren bir yönetim için mücadele edeceğini vurgulayarak, “Mersinli gençlerin ekonomiye katılımı ve kendi hayatlarını kazanması için fırsatlar yaratmak adına buradayım. Mersin’de yetenek yönetim merkezleri ve iş garantili yetenek programları açacağız. Birlikte hayal kuracak, geleceğimize sağlam adımlarla, güven içerisinde birlikte ilerleyeceğiz. Açıkçası gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için buradayım” ifadelerini kullandı.
Farklı STK temsilcileriyle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan ve Mersin’in sorunlarının masaya yatırıldığı toplantılar düzenleyen genç mühendis Seydanlıoğlu, çözüm noktasında önemli projeleri hayata geçirmek için artık gün saydıklarını sözlerine ekledi.